Deneyiminizi arttırmak için sitemizde çerezleri kullanıyoruz. Devam ederek Gizlilik ve Çerez Politikamızı kabul etmektesiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız.TAMAM
Sezonu guzel bir sekilde kapattigim icin cok mutluyum :) İki iyi oyuncunun karsilikli atismasi, metninde yer yer guzel yerlere temas etmesi ile seyri son derece keyifli bir oyun oldu benim icin. Hem dusunduren hem eglendiren keyifli bir is olmus. Metin Freud tarafindan yazilmadigi icin, cok da derin anlamalar yuklemeden seyredenlerin daha mutlu ayrilacagini dusunuyorum.
Aynı oyunu, aynı seansta izleyen aynı isimde iki kişi miyiz? Bu ne tesadüf? Kadın sorunlarından bahsedilip İbrahim Tatlıses şarkılarına yer verilmesi bana çok tezat geldi açıkçası.
Ziyaretçi / Tiyatro Seyirlik