Deneyiminizi arttırmak için sitemizde çerezleri kullanıyoruz. Devam ederek Gizlilik ve Çerez Politikamızı kabul etmektesiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız.TAMAM
Oyunun içine neden tam giremediğimi sordum kendime çünkü ben daha net bir nazım/ halide karşılaşması görmek istiyordum, çünkü daha önce sahnede ahmet arif ve cemal süreyyayı böyle izlemiştim, tabii ki yorum farkı, sahnelenmesi.Bu benim beklentimmiş.
Herkesin emeğine sağlık
Ben Özlem Dinseli geç tanıdım, Kel Diva da.. Sonra peşine düştüm, kim bu diye… Kendi hükayesi ve tiyatro yolculuğu ve sevdası beni daha da heyecanlandırdı ve tabii ki bu oyundaki performansı… Şahane… Tüm kalbiyle, bedeniyle çok etkileyici bir performans… izleyin hiç pişman olmazsınız.
Armağan Çağlayanın bir tiyatro oyuncusu olmadığını bilerek gittim ve izledim. Ama Seyfi Dursunoğlu ,huysuz Virjin matruşkaasından Armağan Çağlayan da çıktı. Tiyatrocu olmayan biri için hem büyük bir cesaret hem de büyük bir çaba bunu çok takdir ediyorum. Seyfi Bey’e olan sevgi saygı özlem ve Armağan Çağlayan için olan merak yüzünden salonun tek bir koltuğunun boş olmadığını gördüm. Armağan Çağlayan‘ın oyunculuk olarak çok eksiği olabilir ancak tüm ruhu ve kalbiyle seyfi beye büyük bir saygı duruşunda bulunuyor ve gözyaşlarıyla halkı selamlıyor, Bence bu duygu seyirciye de o kadar geçiyor ki neredeyse tüm salon ağladı. Müzikle hiç ilgisi olmayan insanların sahnelerde gazinolarda yer aldığı birkaç şan dersi sonrası verdiği konserler düşünülecek olursa, Seyfi Bey’le bu kadar büyük mesai harcamış birinin bunu oynamak istemesi yüzünden bu kadar eleştirilmesini de benim anlamam mümkün değil. Herkesin emeğine sağlık.
Halide İle Nazım'ın Bir Tuhaf Buluşması / gestus