Nadin Taş Mığdıs
- Oyuncu
- 13.04.1990
Biyografi
Beykent Üniversitesi Mütercim Tercümanlık Bölümü’nden mezun olan, ardından Bahçeşehir Üniversitesi’nde İngilizce Öğretmenliği eğitimi alan Nadin Taş Mığdıs, hem dil hem de sanat alanında kendini geliştirmiştir.
Tiyatroya olan ilgisi lise yıllarında okulun tiyatro kulübüne katılmasıyla başlamıştır. 2006 yılından bu yana Inger Tiyatro Grubu’nda aktif olarak rol almakta, bu yıl grubun altıncı oyunu “İz” ile sahneye çıkmaktadır. Grup bugüne kadar oynadığı oyunlardan “Şimdi Olmaz Sevgilim” ile
DEVAMI İBB Şehir Tiyatroları Genç Günler Festivali’ne, ertesi yıl ise “Kabare” ile aynı festivale katılmıştır.
Nadin Taş Mığdıs, halen İngilizce öğretmeni olarak görev yapmakta; tiyatro ve yaratıcı dramayı derslerine dahil ederek öğrencilerine dili eğlenceli, yaratıcı ve katılımcı bir şekilde aktarmaktadır.
DAHA AZ GÖSTER
Tiyatro Oyunları
| OYUN ADI | YIL | DURUM |
|---|---|---|
![]() İz /Oyuncu | 2025 | Sahnede |

