Deneyiminizi arttırmak için sitemizde çerezleri kullanıyoruz. Devam ederek Gizlilik ve Çerez Politikamızı kabul etmektesiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız.TAMAM

Tiyatro ve Sinema Meraklılarına: Muhsin Ertuğrul Tiyatro Kütüphanesi

29/08/2018 0

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Varlıkları Daire Başkanlığına bağlı “Muhsin Ertuğrul Tiyatro Kütüphanesi”, 2014 yılında açılmıştı. Kütüphane koleksiyonunun büyük bir kısmını, tiyatro ve sinemanın büyük üstadı Muhsin Ertuğrul’un ailesi tarafından yapılan bağışla kazandı. Halen tiyatro başta olmak üzere oyunculuk, orta oyunu, sinema, drama ve yaratıcılık, yazarlık alanında 5105'den fazla eseri okuyucularının kullanımına sunuyor.

Hafta içi her gün 09:00-12:30 ve 13:00-17:30 saatleri arasında okuyucuların hizmetine açık olan kütüphane, ücretsiz üyelik koşuluyla ödünç kitap almanızı sağlıyor. Kütüphaneye üye olan okuyucular 30 gün süreyle 3 kitap alabilip, aboneliği süren dergileri kütüphanede okuyabiliyor. Üye olan okuyucular aynı zamanda (İBB) İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı olan başta Atatürk Kitaplığı olmak üzere 22 kütüphaneye de aynı anda üye oluyor.

 

Adres: Adnan Menderes Bulvarı, Akşemsettin Mahallesi, Şair Cem Sokak, Fatih Kültür Merkezi Kat: 4, Fatih

Tel: 0212 312 63 28

Seyirci Yorumları

    İlk yorumu yapan siz olun.