Deneyiminizi arttırmak için sitemizde çerezleri kullanıyoruz. Devam ederek Gizlilik ve Çerez Politikamızı kabul etmektesiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız.TAMAM

28. İstanbul Tiyatro Festivali Programı Açıklandı!

06/09/2024 0

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen İstanbul Tiyatro Festivali; 22 Ekim-19 Kasım tarihleri arasında 28. kez perdelerini açmaya hazırlanıyor! 5 uluslararası, 14 yerli oyundan oluşan bir programla izleyiciyi karşılayacak festivalin onur ödülü bu yıl, tiyatro oyuncusu ve eğitmeni Müjdat Gezen’e takdim edildi.

 

Mehmet Birkiye'nin küratörlüğünde gerçekleşecek festivalde bu yıl ayrıca, Gülriz Sururi-Engin Cezzar Tiyatro Teşvik Ödülü ve İKSV Genç Sanatçı Fonu’yla desteklenen üç yeni yerli oyun sahnelenecek.

 

28. İstanbul Tiyatro Festivali kapsamında, İstanbul’un iki yakasında; Alan Kadıköy, Arter Karbon, Cemal Reşit Rey Konser Salonu, DasDas, Erdem Otopark, Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi, Metrohan, Hope Alkazar, Maximum UNIQ Hall, Üsküdar Tekel Sahnesi ve Zorlu PSM olmak üzere 11 farklı mekan festival izleyicilerine kapılarını açacak. Festival açılışını; Engin Hepileri’nin yönettiği, Kenan Doğulu’nun müziklerini dinleyeceğimiz ve Aslıhan Gürbüz, Erkan Kolçak Köstendil, Kadir Çermik ve Burak Altay’ı izleyeceğimiz yeni Tiyatro İN oyunu "Müfettişler" ile açılışını yapacak. 

Festival programı ve ayrıntılı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Seyirci Yorumları

    İlk yorumu yapan siz olun.