Bir saniye bile oyundan çıkmadık, oyun bittikten sonra da uzun süre etkisinden çıkamadık..
Oyunun içeriği ile ilgili çok detay öğrenmeden gittim ve iyi ki öyle yapmışım çünkü düğüm noktaları çok daha çarpıcı oldu benim için. Oyuncular çok başarılıydı, kendimi hem gazetecinin, hem annenin, hem babanın yerine koyup, hissettim.
Haberlerde arka planda duyduğumuz, koca ülkelerin savaş hikayelerinden ziyade, sosyal medyada 3 saniyesini dinleyip kaydırarak geçtiğimiz, savaşın tek bir odada nasıl etkileri olabileceğini anlatan o hikayenin içinde buldum kendimi. Birgün bu ben olabilirim diye de düşündüm, şuan bir yerlerde bu yaşanıyor diye de.
Dram da olsa bize bu hikayeyi böylesine geçirdikleri ve bize bir anı olarak bırakarak sahip olduklarımıza mutluluk sağlayan tüm ekibe teşekkür ederim.
Herkese tavsiye ederim.
Sığın(m)ak / Tiyatro İksYeZe