Oyun Özeti
Yirmili yaşlar hakkında karanlık ve komik bir oyun. Bir sürpriz!!! En iyi arkadaşınıza aşık olmak gibi, tutku, köpük, bant ve şeffaf kağıt katmanlarının altında gömülü. Mikrodalgaların ısınmak için kullanılabilecek tek şey olduğu bir dünya.
DEVAMI Artık hiç duygu kalmamış. Reddedilmiş bir neslin değerlerinin belirlediği yıpratıcı ve tamamen tüketilebilir bir dünyaya, şok edici bir bakış.
1996’da Royal Court’da sahnelenen “Shopping and F***ing”, Mark Ravenhill’in ilk uzun oyunudur. Sarah Kane’in Blasted adlı oyunundan sonra Ravenhill’in Shopping and F***ing’i, çağdaş tiyatro için bir dönüm ve zirve noktası olarak kabul edilir.
Hızlı ve şaşırtıcı sahneler, öfkeli ve hınzırca komik diyaloglarla örülü oyunda Ravenhill, komedi ve çirkinliği savaştırır.
Kahkahalarla seyirciyi içine çeker sonra yaşadığımız dünyanın acımazlığını soğukkanlı bir biçimde göstererek sarsar.
Ravenhill’in sözü oldukça basittir aslında
“Artık insanlık bile satılık!”
DAHA AZ GÖSTER