Deneyiminizi arttırmak için sitemizde çerezleri kullanıyoruz. Devam ederek Gizlilik ve Çerez Politikamızı kabul etmektesiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız.TAMAM
Sağlam dostluklar kurabilenlerdenseniz sevinin elbette, ancak sapasağlam dostlukların bir adım gerisinde olduğunuzu da bilin… Kırmızı rujunuz size çok yakışır eminiz, fakat kıpkırmızı rujlu rakibinizin yanında biraz sönük kalabilirsiniz… Kuru bir toprağı canlandırmak için ihtiyacınız olan su miktarı, kupkuru bir toprak DEVAMI için gerekenden muhakkak az olacaktır… Üç cümleyle, yerinde kullanılacak birkaç fazla harfin, aynı meseleyi zihninizde bir üst mertebeye taşıyabileceğini kanıtlamış oluyoruz galiba.
İlk paragrafımız en yalın haliyle öğrenme metodunun örneklemesiydi aslında. Bir olgu ortaya koy, onu anlatmak için karşısına bir olgu daha getir. Zihninin pedalı çevirmesi için gerekli asgari şart karşımızda. İkilik, çokluktan tekliğe hareket, tümevarım bununla ilgili canlanan kelimeler arasında. Basitçe matematiğe göz atalım temel işlemleri kullanmaya başlamadan önce malzemelerimiz olan rakamlarla tanışırız. Hatta biraz daha geriye gidelim rakamları keşfimiz eğri büğrü çizgilerimizi anlamlı bütünler haline getirmemizle başlar. Parçadan bütüne giden bu yolculuk sonunda karmaşık sembollerin ahenkli denklem dünyasına açılır. Birikimimiz adım adım kuvvetlenir ve keşifler yapmaya, bilgimizi paylaşarak çoğalmaya başlarız.
Sayfalarca kaleme alınmış yazı, mükemmel uyumla bir arada olmayı başarabildiği sürece okuyucunun kalbine girebilir. Ya da lezzetli yumuşacık bir kek olmak, “İyice karışmış, kaliteli malzemeler bütünü olabildi mi?” sorusuna verilen doğru cevaptır.
D’art Galeri'nin bu kez sanatseverleri çıkarmak istediği yolculuk, bahsi geçen kekin tadına baktıktan sonra beş parmağınızın bir araya getirilişi ile yukarı aşağı gidip gelen elinizin belirttiği memnuniyet işareti gibi bir şey aslında. DAHA AZ GÖSTER