Deneyiminizi arttırmak için sitemizde çerezleri kullanıyoruz. Devam ederek Gizlilik ve Çerez Politikamızı kabul etmektesiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız.TAMAM

Fotoistanbul'dan Instagram Yarışması

05/08/2016 0

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan İstanbul’un en büyük fotoğraf festivali Fotoistanbul; 1 Ekim’de başlıyor. İstanbul’un çeşitli mekanlarında gerçekleşecek ve 30 Ekim’de sona erecek festivalin bu yıl bir yarışması da var. Hem de Instagram üzerinden.

Yarışma; 25 ülkede resmi hesabı bulunan, toplam takipçi sayısı 1 yılda 700’den yaklaşık 2 milyona yükselen Instagram kaynaklı fotoğrafçılık hareketi “Everyday Everywhere” kapsamında düzenleniyor. Türkiye’nin en kapsamlı Instagram yarışması olacak etkinliğe #fotoistanbul2016 etiketiyle fotoğraf yükleyen herkes katılabiliyor.

21 Ağustos’a kadar Instagram’a fotoğraf yükleyip dereceye giren ilk üç kişi; Canon 6D & EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM Lens, Canon Powershot G3 X ve Canon EOS M3 & EF-M 18-55mm IS STM Lens kazanacak. Dereceye giren ilk on kişinin fotoğrafları ise Beşiktaş Meydanı’nda sergilenecek.

Festival Mekanları

Beşiktaş İskele Meydanı

Ortaköy Yetimhanesi

Beşiktaş Kazan Meydan

Deniz Müzesi

Ortaköy Kültür Merkezi

Akmerkez AVM

Kanyon AVM

Zorlu AVM

Seyirci Yorumları

    İlk yorumu yapan siz olun.