Deneyiminizi arttırmak için sitemizde çerezleri kullanıyoruz. Devam ederek Gizlilik ve Çerez Politikamızı kabul etmektesiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız.TAMAM

Sevda Şener 3. Tiyatro Oyunu Yazma Yarışması

22/08/2016 0

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen “Sevda Şener 3. Tiyatro Oyunu Yazma Yarışması” başvuruları başladı.

Türk tiyatrosuna yeni metinler ve yazarlar kazandırmak amacı ile değerli tiyatro insanı Prof. Dr. Sevda Şener anısına, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları bünyesinde tiyatro oyunu yazma yarışmasının üçüncüsü düzenleniyor. Geçtiğimiz iki yıl yoğun bir katılımın sağlandığı yarışma, bu yıl da Türkçe yazılmak koşulu ile yurt içinden ve yurt dışından tüm katılımcı yazarlara açık olacak. Yarışmacılar hazırladıkları projeler ile 15 Aralık 2016 tarihine kadar başvuru yapabilecekler.

Katılacak eserlerde belli bir konu kısıtlaması bulunmazken, dereceye girecek olan başarılı metinler Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları repertuarına alınarak teknik ve sanatsal uygunluğu gözetilerek sahnelenebilecek. Metin yazarlığı konusunda yeteneği olan tiyatro severler, yarışma koşulları ve şartname ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirler.

Seyirci Yorumları

    İlk yorumu yapan siz olun.