Deneyiminizi arttırmak için sitemizde çerezleri kullanıyoruz. Devam ederek Gizlilik ve Çerez Politikamızı kabul etmektesiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız.TAMAM

Pera Palace Hotel Jumeirah'ta Eşsiz Tiyatro Deneyimi

01/09/2016 0

120 yılı aşkın tarihi boyunca balolara, konserlere, defilelere ve sıra dışı etkinliklere ev sahipliği yapan Pera Palace Hotel Jumeirah, 125. yaşını kutlamaya hazırlandığı günlerde bir ilke imza atıyor.

Pera Palace Hotel Jumeirah; Kumbaracı50 tiyatro grubu ile birlikte odalarının, balo salonunun ve genel alanlarının bir sahne olarak kullandığı interaktif bir tiyatro oyunuyla sanat severlere eşsiz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.  

Yaman Ömer Erzurumlu’nun yönettiği ve Altıdan Sonra Tiyatro’nun yürütücülüğünü yaptığı “Pera’nın Zamanı” oyunu, Pera Palace’ın Agatha Christie, Greta Garbo, Ernest Hemingway ve Franz Joseph gibi ikonik misafirlerinin adlarını taşıyan odalarında ve bugüne kadar ilk Cumhuriyet Balosu gibi pek çok özel etkinliğe ev sahipliği yapmış Grand Pera Balo Salonu’nda geçiyor. Tiyatro severlerin farklı öyküleri izlerken otelde bir zaman yolculuğunu da deneyimleyeceği oyun, çok yakında sahnede.

Seyirci Yorumları

    İlk yorumu yapan siz olun.