Deneyiminizi arttırmak için sitemizde çerezleri kullanıyoruz. Devam ederek Gizlilik ve Çerez Politikamızı kabul etmektesiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız.TAMAM

Nisan Ayı "Mamut Art Project 2018" İle Kapanıyor

16/04/2018 0

Bu yıl 6.’sı gerçekleşecek olan Mamut Art Project, her zamanki yerinde, yani KüçükÇiftlik Park’ta başlıyor!

26-29 Nisan tarihleri arasında 400 eseri ve 50 sanatçıyı bir araya getiren etkinlik, ulaşılabilir sanat alternatifi olarak yola çıkıyor. Sanatçı Ayşe Erkmen, koleksiyoner Ayşe Umur, eleştirmen ve yazar Evrim Altuğ, Galeri Nev’in kurucularından Haldun Dostoğlu ve küratör Selen Ansen tarafından oluşturulan jüri ile seçilen eserler arasında fotoğraf, enstalasyon, heykel, video, resim, baskı, yeni medya, illüstrasyon, dijital, nakış ve sokak sanatı alanları da bulunuyor.

İlk sene 500 başvuru arasından sanatçılarını seçen, ilerleyen yıllarda ise başvuru sayısını ikiye katlayan Mamut Art Project, bu sene 'Maddesiz?' temasıyla kapitalizmin sunduğu maddiyatın hakimiyetini, kendi öznelliğimizi özgür kılabilmek adına, yeniden değerlendirmeye açmayı hedefliyor.

Mamut Art Project 2018 biletlerini kapıdan satın alabilirsiniz. Güzel haber, etkinlik tüm öğrenciler ve öğretim üyeleri için ücretsiz.

Seyirci Yorumları

    İlk yorumu yapan siz olun.