Deneyiminizi arttırmak için sitemizde çerezleri kullanıyoruz. Devam ederek Gizlilik ve Çerez Politikamızı kabul etmektesiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız.TAMAM

Kadıköy Tiyatro Şenliği’ne Geri Sayım

19/09/2016 0

Kadıköy Tiyatroları Platformu’nun gerçekleştirdiği “Kadıköy Tiyatro Şenliği”, 1 Ekim’de başlıyor. Şenliğe katılacak tüm ekipler performanslarını Kadıköy’ün çeşitli sahnelerinde sergileyecekler.

14 farklı mekânda 29 farklı oyun sahnelenecek olan şenlikte, yüzlerce seyirci ile buluşma hedefleniyor. Şenlikte birçok ekip yeni oyunlarının prömiyerini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. 30 Eylül Cuma günü saat: 18.30’da Mehmet Ayvalıtaş meydanında müzik, doğaçlama gösterilerle başlayacak olan şenlik 9 gün sürecek. Etkinliklerin biletleri performansların gerçekleştirileceği salonların gişelerinden temin edilebilecek ve tüm oyunların biletleri 20 TL’den satışa sunulacak. Tüm yetişkin oyunlarının başlama saati ise 20:30 olarak belirlendi.

Şenlikte çocuk izleyiciler unutulmadı. Çocuk izleyiciler için sahnelenecek oyunların tamamı Kadıköy Belediyesi'nin de katkılarıyla ücretsiz olacak. Oyunların seans saatleri 13:00 ve 15:00 olarak belirlendi.

Şenlik programına buradan ulaşabilirsiniz.

Seyirci Yorumları

    İlk yorumu yapan siz olun.