Deneyiminizi arttırmak için sitemizde çerezleri kullanıyoruz. Devam ederek Gizlilik ve Çerez Politikamızı kabul etmektesiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız.TAMAM

Fotoistanbul 2016'ı Başlıyor

28/09/2016 0

Türkiye’den ve dünyadan 60 fotoğraf sanatçısını bir araya getiren “Fotoistanbul”, 1 Ekim’de başlıyor. 30 Ekim’e kadar sürecek festival kapsamında 60 sergi, 12 panel ve yuvarlak masa tartışması, 6 ustalarla sohbet toplantısı, 250’yi aşkın portfolyo değerlendirmesi, kitap ve imza günleri düzenlenecek. Bu yılın geçtiğimiz yıllardan farkı ise açık havadaki video gösterim geceleri olacak.

Fotoistanbul 2016, yaşayan önemli fotoğraf sanatçılarından biri olan Sandro Miller başta olmak üzere dünyaca ünlü isimlerin aralarında bulunduğu 35 yabancı sanatçının eserlerini İstanbul’da ağırlayacak. Türkiye’den ise aralarında Yıldız Moran, Gül Ilgaz ve Ahmet Öner Gezgin gibi isimlerin bulunduğu 20 fotoğraf sanatçısı festivalde yer alacak.

Ücretsiz olarak katılabileceğiniz Fotoistanbul Beşiktaş Uluslararası Fotoğraf Festivali’nin gerçekleşeceği mekanlar ise şöyle: MKM, Ortaköy Yetimhanesi, Ortaköy Kültür Merkezi, Ortaköy Meydanı, Serencebey Barbaros Bulvarı, Demokrasi Meydanı, Deniz Müzesi, Kazan Meydanı, Beşiktaş Köyiçi Meydanı, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü, Macar Kültür Merkezi, Artgalerim, Fotoğraf Evi, Gama, İFG, Mikser, O’Art Sanat Platformu ve The Empire Project.

Seyirci Yorumları

    İlk yorumu yapan siz olun.