Deneyiminizi arttırmak için sitemizde çerezleri kullanıyoruz. Devam ederek Gizlilik ve Çerez Politikamızı kabul etmektesiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız.TAMAM

"Erler Film-Türker İnanoğlu" Sergisi Beyoğlu Festivali'nde

25/08/2016 0

25 Ağustos’ta başlayan “Beyoğlu Festivali”  kapsamında, “Erler Film-Türker İnanoğlu” başlığını taşıyan bir film programı ve sergi de sanat severleri bekliyor!

TÜRVAK Sinema Müzesi’nde yer alacak olan programda; Oyunbozan, Karılar Koğuşu, Vahşi Gelin, Talih Kuşu, Renkli Dünya, Ne Umduk Ne Bulduk ve Evcilik Oyunu filmleri gösterilecek. Ayrıca Türker İnanoğlu’nun Erler Film’in yapımlarına ait afişler, set fotoğrafları, orijinal film senaryoları, ödül ve plaketlerin bulunduğu 60 yıllık mesleki arşivinin müze ziyaretçileriyle paylaşıldığı “Erler Film-Türker İnanoğlu” sergisi eşlik edecek.

Beyoğlu Festivali 25 Ekim’de sona erse de, 205 film ve 4264 bölüm televizyon dizisi, müzik ve eğlence programlarından oluşan Erler Film arşivi “Erler Film-Türker İnanoğlu YouTube Kanalı”na yüklenirken, TÜRVAK-Türker İnanoğlu Vakfı Sinema Müzesi’nde de görsel-işitsel kültür mirasımızın güncel teknolojilerle yeni kuşaklara aktarılmasını destekleyen interaktif müze etkinlikleri ve projeleri yıl boyunca devam edecek.

Seyirci Yorumları

    İlk yorumu yapan siz olun.