Deneyiminizi arttırmak için sitemizde çerezleri kullanıyoruz. Devam ederek Gizlilik ve Çerez Politikamızı kabul etmektesiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız.TAMAM

Devlet Tiyatroları’ndan “Nöbetçi Tiyatro”

23/05/2018 0

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü tarafından ilk kez gerçekleştirilen “Nöbetçi Tiyatro” uygulaması, 2017-2018 tiyatro sezonunun kapanmasıyla birlikte Ankara ve Bursa’da başladı!

Proje kapsamında Ankara ve Bursa Devlet Tiyatrosu, 1 Temmuz’a kadar sanatseverlerle buluşmaya devam edecek. Sanatsal faaliyetlerden yazın da yararlanılması için hayata geçirilen projeyle tiyatroseverler, Ankara’da Küçük Tiyatro sahnesinde saat 18.00’da Ankara Devlet Tiyatrosu’nun beğenilen oyunlarını seyredebilecek. Bursa Devlet Tiyatrosu ise Ramazan ayı boyunca Geleneksel Türk Tiyatrosu'nun vazgeçilmez motifi olan ortaoyunu "Akide Şekeri" ile sanatseverlerle buluşmaya devam edecek.

Bölge müdürlüklerinde sahnelenen devlet tiyatrosu oyunlarını da Ankara’ya getirecek uygulama sayesinde sanatseverler birbirinden farklı oyunları yazın izleme şansına sahip olacak. Nöbetçi Tiyatro uygulamasının bitimiyle birlikte kapanacak olan perdeler, 2018-2019 tiyatro sezonunun Ağustos ayında başlayacak prova çalışmalarıyla birlikte yeniden açılacak.

Seyirci Yorumları

    İlk yorumu yapan siz olun.