Deneyiminizi arttırmak için sitemizde çerezleri kullanıyoruz. Devam ederek Gizlilik ve Çerez Politikamızı kabul etmektesiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız.TAMAM

Contemporary Istanbul 2016

24/10/2016 0

11. Contemporary Istanbul, 3-6 Kasım tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi ile Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda sanatseverleri çağdaş sanatla buluşturmaya hazırlanıyor.

Tüm dünyaya hitap eden bir çağdaş sanat fuarı konumuna gelen CI, bu yıl bir ilke imza atarak Collectors’ Stories sergisinde Türkiye’nin önde gelen 60 özel çağdaş sanat koleksiyonundan 120 eseri sanatseverlerle bir araya getiriyor. Ayrıca yine bir ilk olarak, Susan McMurrain direktörlüğünde sanatseverlerle buluşacak CI Design da yer alıyor.

Bu yıl 19 ülkeden 70 galeri ve 520 sanatçıyı ağırlayan fuar, Solo Shows kapsamında bu yıl da sanatçıların kişisel projelerini sanatseverlerle buluşturacak. CI Dialogues bu yıl 3 gün boyunca 50’den fazla sanat profesyonelini, sanatçıyı ve koleksiyoneri çağdaş sanatın durumunun yanı sıra ekonomisinin ve piyasasının güncel niteliklerini değerlendirmek üzere bir araya getirecek. Plugin bu yıl da galeriler, mimarlık ve tasarım stüdyoları, yeni medya ile ilgili yaratım atölyeleri, oyun laboratuvarları, dijital sanat kolektifleri ve proje mekânları gibi inisiyatifleri bir araya getirecek. 

Seyirci Yorumları

    İlk yorumu yapan siz olun.