Deneyiminizi arttırmak için sitemizde çerezleri kullanıyoruz. Devam ederek Gizlilik ve Çerez Politikamızı kabul etmektesiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız.TAMAM

Bodrum’da Yaz, Kış Tiyatro

27/06/2016 0

Bodrum’da yaz, kış tiyatro üretecek bir sahnenin oluşması için girişimde bulunan Nejat İşler, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerine eğitim vermeyi sürdürürken, öğrencileriyle “Bodrum Deneme Sahnesi” adıyla anılan bir topluluk kurdu. Deneme Sahnesi’nin genel koordinatörlüğünü de Nejat İşler üstlendi.

Ayşe Bayramoğlu’nun yazdığı, İstanbul Şehir Tiyatroları yönetmenlerinden Arif Akkaya’nın yönetmenliğini yaptığı topluluğun ilk oyunu "Beyaz Yalanlar" ise, 24 Haziran günü prömiyerini gerçekleştirdi.

Amaçlarının, öğrencilerle beraber profesyonel bir kadroyu birleştirerek, Bodrum’da devamlı perde açan ve ülke çapında işler yapan bir tiyatro kazandırmak olduğunu vurgulayan İşler, “Bunun için vereceğiniz her türlü katkı bizim için itici güç olacaktır. Bodrum’un aydınlık yüzünün, başka memleket köşelerine de ilham vermesini temenni ederiz" diye ifade etti.

Bodrum’da olacaklar için Beyaz Yalanlar, 1-2 Temmuz tarihlerinde Herodot Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

 

Seyirci Yorumları

    İlk yorumu yapan siz olun.